Advertisement

Ζήρια Αχαΐας - Μεγάλη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας - Εκκενώνονται Ζήρια ... / Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο.

Ζήρια Αχαΐας - Μεγάλη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας - Εκκενώνονται Ζήρια ... / Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο.. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας.

Σε Σελιανίτικα, Καμάρες και Ζήρια η Σία Αναγνωστοπούλου
Σε Σελιανίτικα, Καμάρες και Ζήρια η Σία Αναγνωστοπούλου from newmedia.thebest.gr
17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα. Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό.

Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις:

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας.

Ενεργοποιήθηκε το 112 για την πυρκαγιά στην Ζήρια Αχαΐας ...
Ενεργοποιήθηκε το 112 για την πυρκαγιά στην Ζήρια Αχαΐας ... from www.komotinipress.gr
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας.

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10.

Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. 17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα.

Στο πύρινο μέτωπο της Αχαΐας ο Χαρδαλιάς - ΤΑ ΝΕΑ
Στο πύρινο μέτωπο της Αχαΐας ο Χαρδαλιάς - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας.

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

Posting Komentar

0 Komentar